5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüce olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate aldatmaınarak zaruri skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları derin âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 cihaz bir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o dem gerekli koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan Yangın Çıkış Kapısı bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü Yangın kapısı istanbul ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda evet.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli âlem oluşturur.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür bapların en balaban avantajı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla akıllıca orantılıdır. İçerideki Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul duman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page